Texelsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt16.2 ℃

V.O.F. Ristorante Buon Appetito in Den Burg

Bezoekadres:

V.O.F. Ristorante Buon Appetito

Weverstraat 44
1791AE Den Burg
0222-728067
info@buonappetitotexel.com
http://www.buonappetitotexel.com

V.O.F. Ristorante Buon Appetito

Bij het Italiaanse Restaurant “Buon Appetito” op Texel, kunt u dagelijks genieten van de uitstekende typisch Italiaanse keuken, zorgvuldig bereid door een echte italiaanse familie op een tradionele wijze. De de pizzabodem wordt bereid volgens het originele recept van de grootvader (hij was ook pizzabakker) van de eigenaarse. Wij gebruiken alleen verse en vooral echte Italiaanse ingrediënten.

Op onze uitgebreide menukaart zijn niet enkel pizza’s en allerhande pasta’s terug te vinden. U kunt bij ons tevens terecht voor overheerlijke vlees- en visgerechten, gecombineerd met een buitengewone Italiaanse sfeer en gezelligheid. Verder serveren wij u onze lekkerste en beste wijnen tegen een eerlijke prijs.

Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van ons ruime aanbod en raadpleeg onze reserveerpagina. Bij ons voelt U zich zeker thuis. Wij kunnen voor u verzorgen tal van soortgelijke bijeenkomsten, familie, feest, zakelijk, reunie’s etc. Wij denken graag met u mee!

Foto's van V.O.F. Ristorante Buon Appetito

V.O.F. Ristorante Buon Appetito image 1
V.O.F. Ristorante Buon Appetito image 2
V.O.F. Ristorante Buon Appetito image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over V.O.F. Ristorante Buon Appetito. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map