Bewolkt11.3 ℃

Versevismarkt Noordzee aan de Haven in Den Helder

Versevismarkt Noordzee aan de Haven

Hoe verser, hoe lekkerder, maar waar haal je tegenwoordig nog echt verse vis? Mijn naam is Bert de Groot, sinds 1986 ben ik werkzaam op de visafslag in Den Helder, de Noordzeevis kent voor mij bijna geen geheimen meer. Sinds Oktober 2016 ben ik op uitnodiging van de Firma Gerssen werkzaam op de Vismarkt Noordzee aan de Haven, gelegen naast de visafslag.

Via de website Vrijdagvisdag kun je weer echt verse vis bestellen.Verse vis die wij zelf voor 100% op de afslag hebben gezien en gekeurd. De kwaliteit van onze verse vis, kun je al zien op de niet al te gebruikelijke website foto’s.

De viskotters komen vrijdagmorgen vroeg aan in de Helderse haven en is middags kunt u de Verse Vis al ophalen aan de haven. Alleen zelf vangen is verser!

Vrijdagvisdag maakt alleen gebruik van duurzaam gevangen vis, aangeleverd door de kotters uit Den Helder, Den Oever en Texel. Na het lossen wordt de vis op de visafslag op soort en maat gesorteerd. Dit gebeurt onder toezicht van de NVWA, waardoor kwaliteit verzekerd is. En natuurlijk zorgen we ervoor dat we de beste en mooiste vissen inkopen voor onze klanten.

Direct na inkoop worden de bestellingen verwerkt en klaar gezet voor de klanten. De bestellingen kunnen vrijdagmiddag bij de vismarkt Noordzee aan de haven, worden opgehaald tussen 12:00 en 17:30 uur.

Bestellen kan tot donderdag 18.00 uur en we leveren alle in de Noordzee voorkomende vissen, op voorwaarde dat ze die week ook echt gevangen zijn. Alle vissoorten kunnen zowel gefileerd als ongefileerd worden besteld. Vrijdag visdag levert aan particulieren en, op aanvraag, aan de horeca.

Vrijdag Visdag!

Dankzij de komst van de Website Vrijdagvisdag is de aloude Nederlandse traditie Vrijdag Visdag weer nieuw leven ingeblazen. Het wordt steeds drukker, steeds meer mensen kiezen op vrijdag weer voor een echt lekker vers visje.

Nieuwsgierig? Trek gekregen? Zin in een visje? Bestel snel de vis van uw keuze,dan kunt u nog deze vrijdag genieten van de meest verse vis die er is. Eet smakelijk!

Foto's van Versevismarkt Noordzee aan de Haven

Versevismarkt Noordzee aan de Haven image 1
Versevismarkt Noordzee aan de Haven image 2

Zoek een bedrijf op Texel:

Adres
Het Nieuwe Diep 27B
1781 AD  Den Helder
Telefoon
0223-628688
Mobiel
06-22791930
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Versevismarkt Noordzee aan de Haven. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map