JULIANADORP - Op maandag 17 april maakte Julianapop de laatste namen van het programma bekend in de radio-uitzending De Muziekkelder bij de L.O.S. Met Sharon Doorson en de Helderse reggaeband Zion Vibes werd de line-up compleet, en blikten vrijwilligers terug op een mooie geschiedenis en vooruit op de 24e editie, die alweer over precies 2 maanden zal losbarsten

Dit jaar zal voor het eerst plaatsvinden op een nieuwe locatie, zij het ‘slechts’ een grasveld verder. Op het terrein waar ook de Springfair, Koegraspop en Julianadorp Power Festival (JPF) worden gehouden zal het dorper popfestival dit jaar de podia opslaan. Podia, je leest het goed: want voor het eerst in de geschiedenis van het evenement is er een tweede, kleiner podium.

Programma

Dit jaar bestaat de line-up uit zangers Douwe Bob en Waylon, rapper Diggy Dex, dorper feestband Sesam, Helderse reggaeband Zion Vibes en de winnaar van talentenjacht Julianadorp’s Got Talent. Daarnaast pompen Danny Janssen en DJ Jordy zoals je gewend bent de tijd tussen de acts vol met gezelligheid en de grootste hits.

De Helderse reggaeband Zion Vibes brengt de zomersfeer in de vorm van nieuwe en bestaande reggaehits naar Julianapop. Pak je biertje erbij en dans en chill mee op de klanken van deze 8 artiesten, die allemaal uit de Noordkop komen. Met opzwepende beats, een show vol dans en een dijk van een R&B-stem belooft Sharon Doorson ons flink aan het feesten te krijgen. Je kent haar misschien wel van meidengroep Raffish, The Voice of haar hits Golden Trophy en Touch me Here.

Springfair en Julianapop

Verschillende dorper organisaties weten elkaar te vinden en werken waar het kan samen. Zo staat Julianapop op 23 april op de Springfair, waar dit jaar als thema het Engelse platteland centraal staat, met ‘the Country Market’. Ook dit evenement richt zich op vermaak voor jong en oud, met activiteiten, muziek, dieren, een kookbattle en meer. Naast alle delicatessen, vintage kramen, hebbedingetjes en bijzondere initiatieven kun je in de Julianapop-kraam terecht voor de allereerste ‘harde’ kaartjes, beantwoorden we natuurlijk alle vragen en geven informatie over de editie die voor ons ligt. Leuk als je even langskomt!

Voorverkoop en info

De voorverkoop in de winkels start een week na de Springfair, op 29 april. Online tickets zijn nu al te koop via de website. Voor het laatste nieuws, en alle ins en outs: houd onze kanalen in de gaten! Je volgt ons op Facebook, Twitter, Instagram of www.julianapop.nl.