DE COCKSDORP - Na Parijs, Monte Carlo & Las Vegas presenteren wij u op Texel... Bravour The Show! Hier waant u zich in de sferen van de revue, gecombineerd met een vleugje cabaret in een stijlvolle ambiance waarbij spectaculaire acts, dans, zang, grote illusies en komedie de geheime ingrediënten zijn voor hét familie uitje van het jaar in Evenementenhal Texel!


Pascal de Boer (35) geboren en getogen in Den Haag werkte de afgelopen 20 jaar over de hele wereld. Eerst als clown voornamelijk in het circus. Als 4 jarig jongetje zag hij het circus en had hij zijn roeping gevonden. Zijn droom was ooit te werken als clown in Wintercircus Apeldoorn van oud GTST acteur Wim Zomer en het grote reizende Nederlands Nationaal circus Herman Renz. Deze dromen werden in 2007 & 2014 werkelijkheid. Daarna zette de Boer zichzelf nieuwe toekomst plannen als comedian. Hij sloeg een nieuwe weg in en werkte de afgelopen jaren bij grote internationale show producties in het buitenland zoals dinner, cabaret, revue, theater en cruiseschip shows.

Een bekroning op zijn carrière kreeg de Boer in 2019 waar hij uit handen van Nederlands bekendste illusionist Hans Klok een award ontving voor zijn werk als comedian.

Afgelopen jaar werden noodgedwongen de geplande voorstellingen voor onbepaalde tijd geannuleerd door de corona crisis. "Een andere droom was om ooit eens een boek te schrijven over mijn belevenissen als artiest". Normaal gesproken doe je dat meestal als je gepensioneerd bent maar de Boer gebruikte de corona tijd nuttig, maakte zijn volgende droom werkelijkheid en schreef zijn autobiografie "Na het slotapplaus".

Ook droomde hij al jaren ervan om in Nederland een eigen show op de planken te zetten. Hij wilde het oude variété nieuw leven inblazen en een moderne show neerzetten waarbij je de sfeer proeft van de revue en het cabaret zoals dat immer nog te zien is in Parijs.

"Nederland heeft een rijke historie aan variété en theater en daar er op dit moment weinig live entertainment is in deze vorm wil ik mijn land van herkomst iets daarvan teruggeven".

De Boer verteld dat hij net als vele andere Nederlandse artiesten al meer dan een jaar thuis zit en ondertussen zijn nieuwe plannen heeft weten te realiseren. Aankomende zomer presenteert hij voor het eerst zijn Bravour the show in de evenementenhal Texel. In de show zullen alleen maar artiesten en dansers van eigen bodem te zien zijn die hun sporen in de internationale theater en variété wereld hebben verdiend.

Datum: zondag 25 juli 2021 & woensdag 11 augustus 2021
Tijdschema: 19.30 uur: Zaal open 20.00 - 21.20 uur: Voorstelling (incl. 20 minuten pauze)
Na afloop is er in de foyer een Meet & Greet voor alle bezoekers van de show.
Locatie: Evenementenhal Texel op Vakantiepark De Krim, Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Tarief: €10,- per ticket
Parkeren en garderobe: Gratis

Coronamaatregelen
Uiteraard zullen wij bij deze voorstelling(en) de richtlijnen van het RIVM hanteren die op dat moment gelden. Mocht de voorstelling vanwege corona-maatregelen onverhoopt niet door kunnen gaan, dan krijgt u het geld van de bestelde tickets retour. Actuele informatie vindt u op: www.krim.nl/nieuws/coronavirus.