DE KOOG - In de zomermaanden juli en augustus wordt er elke woensdag een openlucht bioscoop georganiseerd door Beachclub Texel op het strand bij strandslag 19,5 in De Koog.


Negen woensdagen lang is er in juli en augustus een film te zien op het grote doek op het strand. De openlucht bioscoop vindt plaats bij strandslag 19,5 in De Koog. De films die gedraaid worden zijn geschikt voor alle leeftijden en de kaartjes zijn via Beachclub Texel verkrijgbaar.

Rond de zonsondergang vangt de film aan en tijdens de pauze is het mogelijk om een versnapering te halen in Beachclub Texel.

Er zijn twee type kaartjes te verkrijgen, lekker met de voeten in het zand op kleedjes, zitzakken en ligbedjes en op het voorterras zijn comfortabele VIP plaatsen beschikbaar met service.

Vanaf mei 2018 is Koen Witte de nieuwe eigenaar van Paal 19 half, in ruim een jaar de tijd heeft hij het paviljoen omgetoverd tot Beachclub Texel. Indien alle betrokken partijen het toelaten wordt komend najaar een aanbouw gedaan met een serre, welke aangepast kan worden aan de weersomstandigheden door middel van een flexibele constructie. De serre geeft ook eindeloos mogelijkheden voor bruiloften en andere partijen.