TEXEL - Wordt u een dagje ouder dan is het belangrijk dat u uzelf de vraag stelt hoe u straks wilt wonen. Als u gezond blijft kunt u ook als u ouder bent zelfstandig blijven wonen met relatief weinig zorg. Maar als uw fysieke gesteldheid onverwachts minder wordt en de woning hier niet op voorbereid is, dan kan het voor problemen zorgen. Gemeente Texel en Duurzaam Bouwloket organiseren een informatieavond voor bewoners die benieuwd zijn hoe zij hun woning hierop kunnen voorbereiden.

Donderdag 12 oktober aanstaande bent u van harte welkom om de informatieavond ‘Langer Zelfstandig Thuis Blijven Wonen’ te bezoeken. Om 19:15 zijn de deuren van de raadzaal in het gemeentehuis geopend en om 19:30 start de avond. De adviseurs van het Duurzaam Bouwloket vertellen u welke mogelijkheden er allemaal zijn, zowel bouwkundig als op het gebied van huisautomatisering. Daarbij vertelt een medewerker van de afdeling WMO hoe de gemeente bewoners ondersteuning biedt die minder mobiel en niet zelfredzaam zijn. Na de presentaties krijgt u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Programma

19:15 Inloop

19:30 Opening;

19:40 Presentatie: Bouwkundige maatregelen om langer zelfstandig thuis te wonen;

20:15 Presentatie over het thema huisautomatisering/domotica in de woning;

20:50 Medewerker WMO over de mogelijkheden binnen de gemeente;

21:00 Vragenronde & afsluiting.

Aanmelden
Bent u van plan om de informatieavond ‘Langer Zelfstandig Thuis Blijven Wonen’ te bezoeken?
De gemeente Texel en Duurzaam Bouwloket nemen daar graag kennis van. U kunt u aanmelden door uw naam, postcode en huisnummer te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl, of door te bellen naar 072-743 39 56.