Onbewolkt20.7 ℃

Teerenstra B.V. in Den Helder

Teerenstra B.V.


Al meer dan 30 jaar zijn wij actief op het gebied van het stralen, schilderen en repareren van schepen, bruggen, sluisdeuren en staalconstructies. Teerenstra Straal- en Coatingbedrijf is gevestigd aan open vaarwater binnen de sluizen van Den Helder en beschikt over twee bijzondere locaties. Dit zijn een “natte” hal, welke over een voormalige sluiskolk is gebouwd en een naast gelegen“droge” hal.

Dankzij deze moderne faciliteiten kunnen de werkzaamheden volgens de hoogste kwaliteitseisen en op de meest milieuvriendelijke wijze uitgevoerd worden. In de “natte” hal kunnen allerlei typen schepen, alsmede flinke staalconstructies op pontons geplaatst, worden behandeld.

De afmetingen van de voormalige sluiskolk zijn:
lengte: 70 meter
breedte: 40 meter
diepgang: 5 meter maximaal.

De toegangsdeur heeft de volgende afmetingen:
Doorvaarthoogte: 21,50 meter en is 17 meter breed.
Schepen langer dan 70 meter
Schepen die langer zijn dan 70 meter kunnen ook behandeld worden; halverwege de werkzaamheden wordt het schip gedraaid waarna het werk kan worden afgemaakt.

De “droge” hal is 20 meter lang, 10 meter breed en 6 meter hoog. Hier vinden o.a. straal-, spuit- en schilderwerkzaamheden aan kleine schepen en andere objecten plaats.

Of het nu een chassis van een oldtimer is, een paar velgen, een laadbak van een vrachtauto, een antieke bolder, een oud kanon, ankerkettingen of een markeringsboei voor museale doeleinden, Teerenstra is van alle markten thuis. Onze vakbekwame werknemers en onze met moderne apparatuur uitgeruste faciliteiten zorgen er voor dat wij iedere cliënt met maatwerk op zijn of haar wensen kunnen bedienen.

Foto's van Teerenstra B.V.

Teerenstra B.V. image 1
Teerenstra B.V. image 2

Zoek een bedrijf op Texel:

Adres
Het Nieuwe Diep 52
1781 AE  Den Helder
Telefoon
0223-630212
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Teerenstra B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map