De Rival vaart al zo’n 45 jaar met sportvissers op het wad. Schipper Jaap vaart dit jaar maar liefst 25 jaar met de Rival en kent alle goede visstekkies van het Waddengebied. Hij vaart u naar een goede visplek en geeft indien nodig tips en uitleg over hoe er het beste gevist kan worden.

Waar bijten de vissen?
Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan schipper Jaap. Hij kent het wad door en door. Waar we heen varen is namelijk afhankelijk van verschillende factoren:

- Windrichting: waar komt de wind vandaan?
- Windsnelheid: hoe hard waait het?
- Het tij: is het hoog of laag water, opkomend of afgaand tij?

Hengel en aas
U maakt gebruik van uw eigen hengel. Als u zelf geen hengel heeft dan kunt u aan boord van motorschip Rival een hengel huren. Wij kunnen ook het aas voor u verzorgen. En laat de vissen dan maar bijten!

Aantal vissers
We hebben plaats voor ongeveer 25 à 30 sportvissers aan boord. Er kunnen echter wel meer mensen meevaren om lekker te genieten van het prachtige Waddengebied.

Vertrektijden
We vertrekken 's morgens om 10.00 uur vanuit de vissershaven van Oudeschild. We keren in Oudeschild terug om 16.00 uur.

Zomeravonden vistochten
In de zomermaanden juli en augustus varen we ook op woensdagavond. We vertrekken dan om 17.00 uur en we keren terug om 23.00 uur.

Kaartverkooop
Aan ons loket op de haven van Oudeschild kunt u uw kaartje kopen. Klik hier voor een prijsoverzicht.

Meer informatie over reserveren?
Om van plaatsen verzekerd te zijn raden wij u aan op tijd te reserveren. Kaarten kunt u vooraf telefonisch reserveren (0222-313410 / 06-51835030) of per mail.