DE KOOG - Afgelopen zondag heeft Koog 2 zichzelf een slechte dienst bewezen. Wist het team de voorgaande wedstrijden - waarin ook met grote cijfers werd verloren - weinig in te brengen, tegen Winkel 2 lagen er wél volop mogelijkheden. Het scorebord bleek echter onverbiddelijk: 1 -5.

De Koog kende een matige eerste helft waarin het door slordigheid al gauw op een 0-2 achterstand kwam. Tot overmaat van ramp bleken de schenen van Glenn Vonk deze zondagmorgen ook nog eens te flexibel, want vlak voor rust wist hij op onnavolgbare wijze de bal in omgekeerde richting weg te werken en daarmee eigen doel te treffen.

Na rust schakelden de Kogers over van '4-4-2' naar '4-3-3' en wisten zich meteen te herpakken. Op basis van de tweede helft was het nog geen eens onverdiend geweest als De Koog het tasje met drie punten had gevuld - zo kreeg het binnen één minuut maarliefst drie mogelijkheden voor een doelpunt - maar het mocht niet zo zijn. De enige die iets wist terug te doen bleek Robin Schoo. Met zijn eretreffer wist hij de hatelijke 0 aan Koger zijde om te turnen in een (eveneens magere) 1.