DEN BURG - De topper in de 1e Divisie zaalvoetbal tussen de beide koplopers Texel '94 en Leekster Eagles heeft geen winnaar opgeleverd. In een enerverend en doelpuntrijk duel sloten beide teams af met een 6-6 gelijkspel.

De twaalf doelpunten werden daarbij keurig verdeeld over beide helften want bij rust was het reeds 3-3. Met nog zes wedstrijden te gaan ziet het er dan ook naar uit dat beide ploegen tot het eind van de competitie om de titel te zullen strijden en elke wedstrijd een finale is.

In de eerste helft moest Texel '94 twee keer terug komen van een achterstand en deed door treffers van Yorgo Helleman en Lesley Koning (2). Na de rust bracht Pieter Jan Eelman de eilandbewoners voor het eerst op voorsprong, maar moest men even later weer in de achtervolging. Jesper Arkenbout tekende voor de 5-5 en na een nieuwe achterstand kreeg Texel in de slotfase nog een tienmetertrap welke door Eelman werd benut met een terechte eindstand tot gevolg.