DEN BURG - Op zaterdag 21 januari organiseert Artex een Open Huis. Tussen 13.30 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom om kennis te komen maken met de cursussen en docenten van Artex.

Artex heeft voor het komende half jaar weer een mooi gevarieerd programma samengesteld met vertrouwd en vernieuwd aanbod op het gebied van muziek, dans, beeldende kunst en theater. Voor jong en oud, beginner of gevorderd, er is voor elk wat wils. Wie interesse heeft in een specifiek instrument, met verschillende instrumenten wil kennismaken of zich verder wil ontwikkelen, kan zich tijdens het Open Huis oriënteren. Alle Artex docenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en geven gelegenheid om je eerste tonen te spelen op een instrument naar keuze, kennis te maken met zangles of te proeven van dans-, beeldend- en theaterlessen. En: er is een miniworkshop portrettekenen waarbij onze wethouder van cultuur Remco van den Belt model zit!

Ook zijn er optredens van diverse bands en is er een preview van de Artex dansvoorstelling die in april plaatsvindt. Het thema van deze dansvoorstelling is 'Circus'. Kinderen kunnen tijdens het Open Huis geschminkt worden in dit thema.

Het Open Huis vindt plaats bij Artex, Schilderend 39 in Den Burg.