DE KOOG - Heb je ruimte in je week voor vrijwilligerswerk, maar ben je er nog niet uit wat je zou willen doen? Bij de musea van Stichting Texels Museum kan je alle kanten op! Bij Museum Kaap Skil, de Oudheidkamer en Ecomare zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom. In overleg wordt gezocht wat het beste bij jou past: van knutselen met kinderen tot het geven van rondleidingen, er is heel veel mogelijk!

STM is op zoek naar publieksvrijwilligers. Dit is een breed begrip, met als gemene deler dat het gaat om werken met mensen. Te denken valt aan de functie van gastheer of -vrouw bij de Oudheidkamer, vrijwillig suppoost in het museum op drukke dagen, het demonstreren van een ambacht of het begeleiden van een knutselactiviteit. Misschien heb je een voorkeur voor één van de musea of wil je juist rouleren? Het kan allemaal.

Heb je affiniteit met de missie van STM, het verbinden van mensen met de natuur en cultuur van Texel, en wil je weten wat STM en jij voor elkaar kunnen betekenen? Vrijwilligerscoördinator Kelly Lexmond drinkt graag een kopje koffie (of thee) met je om te horen waar jouw interesses liggen. Neem vrijblijvend contact met haar op via kellylexmond@texelsmuseum.nl of door te bellen naar 0222-317741.