TEXEL - Vanaf 5 september kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen voor de Rabo ClubSupport actie. Clubs en verenigingen in de regio hebben hun spaardoel geformuleerd en presenteren zich op de website van de bank. Ook Stichting Texels Museum staat erbij. Het doel van dit jaar is een uitje voor de cliënten van Novalishoeve.

De slogan van de Rabo ClubSupport actie is 'Goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving'. Stichting Texels Museum heeft er een bijzondere invulling aan gegeven en wil het bedrag dat met de actie wordt opgehaald besteden aan een uitje voor de cliënten van Novalishoeve. Zo wordt een stem op Stichting Texels Museum ook meteen een stem op de mensen die werken bij deze bijzondere biologisch-dynamische zorgboerderij!

De doelen waarop gestemd kan worden zijn regionaal gerangschikt. Stichting Texels Museum kan door leden van de Rabobank Kop van Noord-Holland worden gekozen. Stemmen kan van 5 tot 27 september via deze link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport