DE COCKSDORP - Het subtropische zwembad van Vakantiepark De Krim op Texel is dit jaar verkozen tot 'Zwembad van het jaar 2018'. In 2017 opende het moderne zwembad en werd de titel ‘Zwembad van het jaar 2017’ in de wacht gesleept.

Uit meer dan 150 Nederlandse zwembaden is het zwembad in De Cocksdorp dit jaar opnieuw verkozen tot beste in de categorie ‘Zwembaden als onderdeel van een vakantiepark, fitness, sauna of hotel’. De accommodatie, de algehele sfeer en de vriendelijkheid van de medewerkers van het zwembad op De Krim kregen hoge cijfers van de bezoekers.

Uniek zwembad
Het zwembad is niet alleen eigentijds, maar ook heel divers en leuk voor jong en oud. Het indoor zwembad heeft een familieglijbaan, bandenglijbaan met lichteffecten en een interactieve glijbaan. En alsof dat nog niet genoeg is: er is een wildwaterbaan van 55 meter, een indoor spraypark voor peuters en kleuters, een bubbelbad en ruimte om baantjes te trekken. Het zwembad heeft een uitgebreide bar waar snacks en drankjes besteld kunnen worden. Buiten is er een ligweide en recreatiebad.

Wilt u het zwembad ook beleven?
Gasten van Vakantiepark De Krim kunnen gratis gebruik maken van het zwembad. Als bezoeker van Texel kunt u online een zwembadkaart reserveren via de website van De Krim Texel. De tarieven voor de losse zwembadkaartjes zijn afhankelijk van het seizoen.