TEXEL - Ecomare en Sabien Bosman van Staal Catering slaan nogmaals de handen ineen voor een culinaire avond met inhoud. Op vrijdag 27 september kookt Sabien een viergangen ‘Texels getijdendiner’ met producten uit en rond de zee. Microfotograaf Wim van Egmond vertelt tussen de gangen door over zijn project Biofilm. Voor het getijdendiner gebruikt Sabien producten van het eiland, die in of rond de zee voorkomen. Het diner wordt opgediend in het restaurant van Ecomare. Vooraf is er gelegenheid de tentoonstelling Biofilm te bekijken.


Kunstenaar Wim van Egmond maakt het onzichtbare zichtbaar. Zijn haarscherpe microscopische opnames zijn bijzonder indrukwekkend. Van Egmond is een goede spreker die met veel humor zijn gehoor blijft boeien. Zijn verhalen zullen dan ook zeker in de smaak vallen tussen al het lekkers dat op de borden verschijnt.

Sabien Bosman verzint voor haar diners telkens een thema dat past bij een plek en een activiteit. Haar avonden zijn steevast volgeboekt en een groot succes. De combinatie van smakelijke, verrassende gerechten, een bijzondere locatie en een bijpassende activiteit spreekt veel mensen aan. Op tijd reserveren is dan ook van harte aanbevolen en kan via info@staalcatering.nl of 06-55740685. De kosten bedragen € 39,50 euro p.p. inclusief een drankje vooraf en 2 glazen wijn (of sap). De avond begint om 18 uur.