DE KOOG - Na een samenwerking met Roompot Vakanties heeft Strandplevier Suites besloten om zelf haar suites te verhuren. Vanaf 2020 worden de 43 suites in het centrum van badplaats De Koog op Texel verhuurd via het reserveringssysteem en een realtime gekoppelde website van Booking Experts.


In het centrum van badplaats De Koog op het waddeneiland Texel bevindt zich Strandplevier Suites: een complex met 43 ruime suites voor 2 tot 4 personen. Dankzij de ligging nabij de zee, het strand en de duinen zijn de suites een veelbezochte vakantiebestemming. De suites hebben een moderne inrichting en beschikken onder andere over boxspringbedden, een eigen badkamer, een flatscreen televisie en gratis wifi.

Verder biedt Strandplevier Suites haar gasten extra service met onder andere de wellnessruimte, waar gasten gebruik kunnen maken van de sauna en zonnebank. Bovendien hebben gasten de mogelijkheid een uitgebreid ontbijtbuffet bij te boeken en kunnen zij hun auto parkeren in de overdekte parkeergelegenheid van het complex.

Na jarenlang te verhuren via Hogenboom Vakantieparken en Roompot Vakanties biedt Strandplevier Suites haar suites nu aan via een eigen website, gerealiseerd door Booking Experts en Booking Boosters. De samenwerking met grote touroperators zoals Belvilla, heerlijkehuisjes.nl en Booking.com blijft bestaan, maar gasten kunnen nu ook direct boeken via de website van Strandplevier Suites.

Bekijk hier de website van Strandplevier Suites op Texel: https://www.strandplevier.nl/