TEXEL - New York Pizza wil dit jaar haar deuren openen op Texel. Eén voorwaarden, de geschikte franchisenemer moet zich nog melden! De locatie is inmiddels wel gevonden. De pizzaketen zal zich vestigen aan de Nikadel 9 in de De Koog.

“De locatie voldoet volledig aan onze wensen”, aldus Ferdinand Molenaar, Franchise Recruiter van New York Pizza. New York Pizza heeft samen met de pandeigenaar een mooi plan ontwikkelt voor het opknappen van de volledige pui waardoor het weer een mooie uitstraling krijgt.

“Onze locaties doen het altijd goed in de nabijheid van supermarkten zoals de Jumbo en Lidl”, vertelt Molenaar. “Maar wat het natuurlijk extra aantrekkelijk maakt, is dat de Dorpsstraat en het strand om de hoek liggen. Naast de 13.500 eilandbewoners, verwacht de keten veel van het toerisme.

Open Dag
Om in contact te komen met de geschikte franchisenemer, organiseert New York Pizza een Open Dag. Tijdens deze middag worden geïnteresseerden geïnformeerd over de samenwerking en franchise voorwaarden.

Datum: vrijdag 10 juni
Tijd: 12.00 tot 17.00 uur (vrije inloop)
Locatie: Nikadel 9, 1796 BP De Koog


Iedereen is welkom voor een bakje koffie en een leuke kennismaking. Wil je zeker zijn van een persoonlijk gesprek met medewerker van het New York Pizza hoofdkantoor? Stuur dan een mail naar franchise@newyorkpizza.nl onder vermelding van ‘Afspraak Texel’.