DEN BURG - Donderdag 16 januari jl. zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Nieuw leven Texel wint een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.


Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Nieuw leven Texel met een waarderingscijfer 9,8 uit 33 reviews. “We streven naar de meest duurzame en gastvrije accommodatie en zijn daarmee ook echt trots met deze award waarmee we de waardering krijgen met ons vernieuwende concept.”

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die tussen een 8 en 9 scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award – Beste van de regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Nieuw leven Texel mag zich met trots de beste op de waddeneilanden noemen in haar categorie.

Nieuw leven Texel onderscheidt zicht van alle anderen door een vernieuwend concept waarbij een kleinschalige accommodatie met heel veel luxe en duurzaamheid een belangrijke prioriteit heeft. De gast komt in een warm bad en ervaart een huiselijke sfeer. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen.


Meer informatie over Nieuw Leven Texel? Neem contact op met Nieuw leven Texel, Martijn en Hendina Eelman, info@nieuwleventexel.nl, www.nieuwleventexel.nl tel. (+31) 0222 365 977