TEXEL - Jumbo Supermarkten start vandaag met het thuisbezorgen van boodschappen op Texel. Alle klanten op Texel kunnen hun boodschappen voortaan online via Jumbo.com en de Jumbo app bestellen en deze thuis laten bezorgen of ophalen bij een Pick Up Point bij één van de twee supermarkten op het eiland; Jumbo De Koog en Jumbo Den Burg.

Steeds meer klanten ontdekken de voordelen van het online bestellen en laten thuisbezorgen van hun boodschappen. Het is makkelijk en snel en klanten kunnen zelf hun bezorg- of ophaalmoment kiezen. “Wij zijn blij dat we vanaf vandaag ook boodschappen aan huis kunnen bezorgen op Texel”, vertelt ondernemer Sjoerd de Jong van Jumbo De Koog en Jumbo Den Burg. “Vanaf vandaag rijden we met twee bezorgbussen het eiland rond en bezorgen we alle producten tot aan de voordeur, van maandag tot en met zaterdag, op een moment dat het de klant het best uitkomt. Uiteraard kunnen online klanten van Jumbo bij het bezorgen dezelfde goede service verwachten als die zij ontvangen in onze winkels. Op Texel bezorgen we rechtstreeks vanuit de winkel, waardoor onze klanten ook thuis hun vertrouwde Jumbo-gezicht zien”.


Uitbreiding online bezorgcapaciteit

Dat Jumbo nu ook op Texel start met thuisbezorging en bij de winkels twee Pick Up Points heeft geopend, is een antwoord op de toenemende vraag naar online boodschappen doen. Jurriaan Pouw, Manager E-commerce bij Jumbo: “Om te blijven voldoen aan de groeiende vraag in heel Nederland, staat het vergroten van de online bezorgcapaciteit hoog op onze agenda. Landelijk rollen we onze bezorgservice steeds verder uit, voor particulieren én zakelijke klanten. Hiermee zorgt Jumbo voor een steeds sterker omnichannelaanbod voor haar klanten. En kunnen nog meer consumenten hun boodschappen thuis laten bezorgen, zoals vanaf vandaag op Texel.”