TEXEL - Ja, je leest het goed, hiphop in de bibliotheek. Een professionele hiphop-dansles. Spoken word. Een graffiti-workshop. Green screens. Alles erop en eraan. Volg je voortgezet onderwijs dan mag je helemaal uitleven bij het maken van je eigen Act!

In 8 weken bereid jij je eigen spoken word en hiphop act voor. We starten met een workshop van de bekende spoken word artiest Elten Kiene. Voor jouw act kies je een boek uit onze speciale urban boekencollectie. Je krijgt een professionele hiphop-dansles en een graffiti-workshop waarbij we beeldmateriaal verzamelen. Met een ‘green screen’ maak je een video om je act compleet te maken. Eilanddichter Roop helpt je bij het schrijven van je act en met podiumpresentatie. In week 8 mag jij jouw act presenteren in de bibliotheek op Texel!

Check Elten Kiene op Insta: https://www.instagram.com/tv/CBGQfPWn7f6/

Schrijf je snel in voor ‘HipHop in je bieb’ en misschien ben jij straks de eerste Spoken Word artiest op Texel! De workshops zijn gratis en vinden plaats op dinsdagmiddag na 15.30 uur. De eerste is op 20 oktober en de laatste is op 8 december.

Inschrijven kan via https://www.acttexel.nl/activiteiten/creatief. Wil je eerst meer weten stuur dan een mailtje naar Karin Doves via: k.doves@kopgroepbibliotheken.nl