DEN HELDER - Sail Den Helder staat voor de deur. Dit grootste nautische evenement van Nederland is van 22 t/m 25 juni te bezoeken. Ecomare is er ook bij! Kom je langs in de Wadden Werelderfgoed-tent? Je kunt er van alles ontdekken over de wadden, de Texelse natuur en de zeehondenopvang.

Waddenplein

Samen met het Waddenzee Werelderfgoedbureau, de Waddenvereniging, De Nieuwe Afsluitdijk en Provincie Noord-Holland beheren de Texelse musea het Waddenplein. Gezamenlijk vertellen we het verhaal van de Waddenzee. Je kunt in aquaria het bijzondere zeeleven van de Waddenzee van dichtbij bekijken, leuke spelletjes doen, meer leren over gezonken wrakken op de zeebodem, met een VR-bril de vismigratierivier bekijken, alles te weten komen over excursie in het Werelderfgoed en nog veel meer. Laat er je email-adres achter en maak kans op een keer meegaan met het terugbrengen van zeehonden naar zee!

Meer weten?

Het Waddenplein is te vinden op het Willemsoord, Rayon 4. Ecomare is alle dagen aanwezig. Meer over het programma kun je vinden op de website van Sail Den Helder.