NOORD-HOLLAND - Zorgprofessionals maken het verschil! Dat laten zij dag in dag uit zien. Aan bewoners, cliënten, aan collega’s en aan alle andere betrokkenen. Daarom zet Omring graag alle zorgprofessionals extra in het zonnetje op 12 mei: de Dag van de Zorg. Alle Omringers krijgen deze week een duurzaam cadeautje met persoonlijke boodschap als blijk van waardering voor hun liefdevolle werk wat ze dagelijks bij Omring verzetten.


Florence Nightingale

Voor Omring is het iedere dag de Dag van de Zorg. Maar er is landelijk voor 12 mei gekozen, omdat dit de geboortedag was van Florence Nightingale. Toen verpleging als vak nog moest worden uitgevonden, deed de jonge Florence veel ervaring op in het verzorgen van zieken. Dit deed zij als liefdadigheid. Aan haar kijk op het verlenen van zorg heeft de medische wereld veel te danken.

Ontvang volgend jaar ook een cadeautje

Bij Omring zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s. We hebben mooie mogelijkheden voor mensen zonder zorg-ervaring, maar ook genoeg uitdagende vacatures voor ervaren zorgprofessionals. Wij gaan graag in gesprek om samen de carrièremogelijkheden te bespreken. Kijk op werkenbijomring.nl voor meer informatie.