TEXEL - Het kan! Het moment waar velen op hebben gewacht de afgelopen tijd is eindelijk daar: dit jaar nog een (halve) marathon voor KiKa lopen. Deelnemers reizen af naar Texel voor een halve of een hele marathon voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

28 november 2020 organiseert KiKa een gloednieuwe Run for KiKa Marathon op Texel, helemaal corona-proof. Afgelopen maanden zijn vele marathons geannuleerd en KiKa runners staan te trappelen om een marathon te lopen. En dat kan! Vanuit het startvak op De Krim lopen de deelnemers langs de iconische vuurtoren, prachtige Texelse stranden en duinen zo naar de finish waar ze feestelijk worden onthaald.

Fundraising voor KiKa
Stichting Kinderen Kankervrij zet zich op allerlei manieren in om geld in te zamelen voor het ontwikkelen van betere behandelmethoden voor kinderkanker, gericht op meer genezing, minder pijn tijdens behandelingen en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Op dit moment geneest 75% van alle kinderen met kanker. Met Run for KiKa Marathon dragen we bij aan de ambitieuze doelstelling om 95% van de kinderen met kanker te genezen.

Ren jij mee in 2020?
Zie jij het al helemaal voor je om met de enthousiaste KiKa familie af te reizen naar het mooie waddeneiland Texel en je daarbij in te zetten voor een doel dat jouw inzet nodig heeft? Grijp dan nu deze unieke kans! Wees er dus snel bij en ervaar het zelf! Voor meer informatie en inschrijvingen: www.runforkikamarathon.nl/texel-marathon-2020