Bewolkt5.9 ℃

MINDSZ in Den Helder

Bezoekadres:

MINDSZ

Willemsoord 73
1781as Den Helder
0223-613105
info@mindsz.nl
https://mindsz.nl/

MINDSZ

MindsZ Gallery & Upcycle Werkplaats heeft verrassende en unieke designmeubelen en accessoires gemaakt van hergebruikte materialen.

Upcycling is het basisprincipe waar MindsZ mee werkt. Materialen en voorwerpen worden hergebruikt, gerestyled en krijgen meestal een andere functie.Elk product van MindsZ heeft zodoende een eigen karakter.

Wat is Upcyclen precies?

Upcyclen is een mooi woord voor creatief restylen, dat wil zeggen, het proces om van iets ouds iets anders en nieuws te maken.Mooi, nieuw design door afgedankte materialen of voorwerpen te hergebruiken op een bijzondere manier.Bij upcyclen gaat het ook bijna altijd om handgemaakte unieke producten met een sterke persoonlijke touch & creativiteit van de maker.

MindsZ maakt ook producten in grotere oplages (kerstpakketten, relatiegeschenken etc.)

Heeft u zelf een goed idee? Wij werken graag in opdracht.

Onze medewerkers staan voor u klaar om uw wensen uit te werken tot een prachtig product.

MindsZ refereert naar het Engelse woord Mindset (letterijk vertaald: een denkwijze of gedachtegang die bepaalt hoe je naar jezelf en je kwaliteiten/vaardigheden kijkt).

Wij proberen het gedachten patroon van zowel onze medewerkers als van het publiek positief te beïnvloeden.

Voor onze medewerkers: weer positief over zichzelf gaan denken en zodoende genoeg zelfvertrouwen ontwikkelen om de eventuele stap naar betaald werk te durven zetten.

Bij MindsZ ligt de nadruk op het weer aanleren van diverse vaardigheden die men nodig heeft bij het terugkeren in het arbeidsproces.

Voor ons publiek: de bewustwording dat je van gebruikte materialen hele gave producten kunt maken.

MindsZ stelt als doel om mensen, met een psychische kwetsbaarheid en een afstand tot de arbeidsmarkt, een werkplek te bieden.

MindsZ is een onderdeel van GGZ Noord-Holland-Noord

MindsZ Gallery & Upcycle Werkplaats is geopend tijdens Living & Food beurs: Lekker Wonen Den Helder. Zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Laat je inspireren door verrassende, unieke designmeubelen en accessoires gemaakt van hergebruikte materialen door MindsZ.

Voor iedereen die zich wil laten inspireren over de nieuwste woontrends, is deze woonbeurs een must! Voor superdeals en leuke woonaccessoires kun je hier ook binnen wandelen.

MindsZ stelt als doel om burgers met een psychische kwetsbaarheid en afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te bieden.

MindsZ is een onderdeel van GGZ Noord-Holland-Noord

De lokatie van de Lekker Wonen Beurs is op Willemsoord in gebouw 66 naast schouwburg de Kampanje in Den Helder.

Foto's van MINDSZ

MINDSZ image 1
MINDSZ image 2
MINDSZ image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over MINDSZ. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map