Onbewolkt19.0 ℃

Kunst en Kitchen Den Helder in Den Helder

Kunst en Kitchen Den Helder


Welkom in ons Egyptisch/Mediterraan specialiteiten restaurant Kunst & Kitchen.. Wij zijn gespecialiseerd in traditionele gerechten uit de Egyptische en Mediterrane keuken. Naast de traditionele gerechten bereiden we tevens diverse fusion gerechten afkomstig uit verschillende keukens zoals Marokko, Griekenland en Libanon.

De Egyptische keuken is onder andere beïnvloed door vroegere kolonisten zoals de Romeinen, Arabische stammen, de Ottomanen (Turken) en immigranten uit Syrië, Libanon en andere landen rond de Middellandse Zee. De meeste gerechten zijn echter zo aangepast dat ze echt typisch Egyptisch genoemd kunnen worden. In de Egyptische keuken wordt veel gebruik gemaakt van verse groenten, gedroogde peulvruchten en aparte kruiden zoals: gemalen komijn, korianderzaad, chili pepertjes, knoflook, verse platte peterselie, koriander, mint en dille, maar ook kaneel, kurkuma, kardamon en piment. Naast de gerechten uit de bestaande menukaart kunt u ook keuze maken uit onze wekelijkse aangepaste assortiment die is afgestemd op de seizoen producten van dat moment. Een andere specialiteit is ons ruime aanbod en keuze die de Egyptische keuken kent op het gebied van vegetarische en veganistische mogelijkheden. Deze differentiatie en verschil vindt u ruimschoots terug in de diversiteit van ons assortiment in- en buiten de bestaande menukaart.

We streven er dan ook naar om u een ruime keuze uit verschillende voor- hoofd- en nagerechten aan te bieden. Mocht u een specifieke wens hebben en dit niet terug kunnen vinden in de kaart, dan kunt u deze altijd vrijblijvend aan onze chef-kok voorleggen. Kunt u uit ons assortiment geen keuze maken?, dan bieden wij u de mogelijkheid aan om in overleg met onze kok een soort en met proeverij, Egyptische tafel samen te stellen waarin we u een meer complete culinaire beleving aanbieden van onze keuken. de keuze is en blijft geheel aan u zelf! Omdat wij zo veel mogelijk met (dag)verse producten werken kan het zo zijn dat er soms iets niet voorradig is. Namens wensen wij u een sfeervolle en bovenal smakelijke beleving toe! Zoekt u een cateraar? Wij verzorgen uw catering geheel op maat waarin uw preferenties en speciale wensen zijn opgenomen.

Foto's van Kunst en Kitchen Den Helder

Kunst en Kitchen Den Helder image 1
Kunst en Kitchen Den Helder image 2
Kunst en Kitchen Den Helder image 3

Zoek een bedrijf op Texel:

Adres
Willemsoord 52A
1781 AS  Den Helder
Telefoon
06-24572158
Mobiel
06-24572158
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kunst en Kitchen Den Helder. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map