Onbewolkt18.4 ℃

Hoveniersbedrijf Aardewerk in De Waal

Hoveniersbedrijf Aardewerk

Bij hoveniersbedrijf Aardewerk kunt u terecht met allerlei vragen over uw tuin. Als u er iets aan wilt veranderen maar niet precies weet wat. Of als u binnenkort gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning en geen idee heeft hoe u het stuk braakliggende grond er om heen tot leven kunt brengen. Maar ook als u al heel vastomlijnde ideeën heeft over uw tuin en iemand zoekt om deze uit te voeren kan Aardewerk iets voor u betekenen. Hoveniersbedrijf Aardewerk verzorgt ontwerp, aanleg en onderhoud. Van kleine aanpassingen tot de aanleg van een compleet nieuwe tuin.

Naast ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen is Aardewerk sterk in maken van grondkeringen, schoeiingen en de bouw van bruggen, schuttingen en pergola’s. Ook zijn we goed in het aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen en openbaar groen.

Over Gert van Klaveren

Drijvende kracht achter hoveniersbedrijf Aardewerk is Gert van Klaveren: “Ik woon sinds november 2008 op Texel en ben opgegroeid in Boskoop; een plaatsje in het Zuid-Hollandse ‘Groene Hart’, waar op elke hoek van de straat een hovenier, boomkweker, -handelaar of groenvoorziener is te vinden. Dé plek om kennis op te doen van het hoveniersvak. Na 2,5 jaar succesvol eigen ondernemerschap in Boskoop en omgeving besloot ik de rust en ruimte van het eiland op te zoeken en zowel bedrijf als gezin te verhuizen naar De Cocksdorp.”

Foto's van Hoveniersbedrijf Aardewerk

Hoveniersbedrijf Aardewerk image 1
Hoveniersbedrijf Aardewerk image 2

Zoek een bedrijf op Texel:

Adres
Laagwaalderweg 39
1793 ED  De Waal
Mobiel
06-28482454
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hoveniersbedrijf Aardewerk. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map