TEXEL - Wilt u profiteren van de voordelen van zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand, zónder dat u zelf hoeft te investeren? Of wilt u wel investeren in duurzame energie en hier een goed rendement op behalen? Kom dan op 9 februari naar de startbijeenkomst van het gezamenlijke project 'zonne-energie op bedrijfsdaken' van het Texels Ondernemers Platform TOP, gemeente Texel en onafhankelijk energie-adviesbureau ECONNETIC.

Met dit project maken we zonne-energie aantrekkelijk voor u als dak eigenaar, door u volledig te ontzorgen. Het project richt zich in deze ronde op bedrijfsdaken met een oppervlak van 150 m2 of groter, bij voorkeur met een grootverbruik-aansluiting. We kijken in eerste instantie naar de bedrijventerreinen van Den Burg, Oudeschild en De Koog, maar andere locaties zijn ook relevant.

Datum: donderdag 9 februari 2017
Tijd: 19.30-21.30 (zaal open 19.00 uur)
Locatie: gemeentehuis, raadszaal

Aanmelden kan door een email te sturen naar secretariaat@top-texel.nl, onder vermelding van ‘bijeenkomst Zonnepanelen bedrijfsdaken’ met daarin uw naam en contactgegevens.

Heeft u interesse in het project, maar kunt u niet aanwezig zijn bij de startbijeenkomst? Laat ons dit weten via bovenstaand emailadres, dan nemen wij contact met u op om het project op een ander moment te bespreken.