DEN BURG - Strukton Civiel West gaat aan de slag met de rioolwerkzaamheden bij de Elemert en de Warmoesstraat, als onderdeel van de herinrichting Den Burg. Het werk bestaat uit 2 fases.


Fase 1 bestaat uit werkzaamheden vanaf het erf van Modehuis Moerbeek en de Warmoesstraat, richting de Elemert. Dit vindt plaats tussen 25 november en 21 december 2019. In fase 2 worden de werkzaamheden vanaf de kruising Elemert/Warmoesstraat richting de Groeneplaats uitgevoerd. Dit gebeurt in het nieuwe jaar.

Detailplanning fase 1
Op maandag 25 november 2019 start Strukton met de rioolwerkzaamheden op het erf van Modehuis Moerbeek. Vervolgens wordt vanaf woensdag 27 november t/m vrijdag 21 december 2019 doorgewerkt in de Warmoesstraat, richting de Elemert. Gedurende deze periode is de Warmoesstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. De Warmoesstraat is voor bestemmingsverkeer bereikbaar via de Weverstraat. Eenrichtingsverkeer wordt in de Warmoesstraat tijdelijk opgeheven.

De precieze planning en nadere informatie van fase 2 volgen later.

Meer informatie
Heeft u vragen, tijdens en over de werkzaamheden, dan kunt contact opnemen met Bouke Minkema van Strukton Civiel West, bereikbaar via 06 – 53 5429 95.