TEXEL - De Prins Hendrikzanddijk is een van de drie projecten die kans maken op de WOW-prijs 2019. De WOW-prijs is dé prijs voor beste publieke samenwerking. Op donderdag 19 september wordt bekend welke van de drie projecten de juryprijs (10.000 euro) en de publieksprijs (5.000 euro) wint. Dat kunnen twee verschillende projecten zijn, maar ook hetzelfde! Helpt u winnen? Breng uw stem uit!

Dit jaar hebben 37 projecten zich aangemeld voor de WOW-prijs. Naast de Prins Hendrikzanddijk maken nog twee projecten kans op de WOW-prijs: Integraal Ruimtelijk Programma Durgerdam en Praktijkproef Amsterdam. Provincie Noord-Holland is bij alle drie de projecten betrokken. Het prijzengeld kan onder andere worden gebruikt voor communicatie rond het project, een nieuw traject of een experiment.

Platform WoW
Platform WOW – Water Ontmoet Water en Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders - stimuleert, initieert en faciliteert de samenwerking tussen (vaar)weg en waterbeheerders bij de Nederlandse overheid, havenbedrijven en drinkwaterbedrijven. Het doel: het beheer van (vaar)wegen en het watersysteem zo efficiënt mogelijk wordt georganiseerd en uitgevoerd.

Meer weten?
www.platformwow.nl.