TEXEL - In opdracht van de gemeente Texel is NIC Finance Projecten b.v. een onderzoek gestart naar de gemeentelijke crediteurenadministratie. Het doel van de opdracht is onderzoeken of er dubbele of onverschuldigde betalingen plaatsvinden en om saldo af te stemmen. De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt om – indien nodig - de dienstverlening van de gemeentelijke administratie te verbeteren.

In het kader van dit onderzoek ontvangt een aantal Texelse bedrijven een brief van NIC Finance met het verzoek om informatie. Deze brief is in overleg met de gemeente Texel verstuurd. Bedrijven kunnen de gevraagde gegevens dus met een gerust gevoel naar het genoemde mailadres versturen: texel@hetnic.nl.

NIC Finance Projecten
Het NIC (Nederlands Inkoop Centrum) ondersteunt klanten bij compliance aan wet- en regelgeving en cashflow- en winstverbetering door inkoop en betalingen rechtmatig en doelmatig te organiseren. In 1921 werd het NIC opgericht door de Nederlandse overheid, in 2002 is de organisatie geprivatiseerd.