TEXEL - Woensdag 1 maart a.s. is een informatieavond in Dorpshuis De Hof voor inwoners die geinteresseerd zijn in energiebesparing en duurzaam wonen. Veel  woningeigenaren zijn  bezig met het verduurzamen van hun eigen  woning.  Ben u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw woonsituatie en waar u het beste mee kan beginnen? De gemeente Texel organiseert samen met het Duurzaam Bouwloket Texel een informatieavond energiebesparing en comfortabel wonen. Iedereen  is van harte welkom vanaf 19:00 in de kerkzaal van dorpshuis De Hof, Nikadel 13 in De Koog.

Ter voorbereiding op de bijeenkomst  zijn medewerkers van het Duurzaam Bouwloket De Koog in gegaan om energiescans met infraroodbeelden te maken van de meest voorkomende woningtypen. Aan de hand van de resultaten zijn er maatwerkadviezen opgesteld voor elk woningtype. De resultaten worden tijdens de avond gepresenteerd en aanwezigen kunnen de maatwerkadviezen inzien. Deskundige adviseurs zullen de kennis over energiebesparende maatregelen delen door de ins en outs te behandelen tijdens diverse workshops.

Aanbod lokale bedrijven
Tijdens de bijeenkomst wordt er een aanbod gepresenteerd van diverse duurzaamheidsmaatregelen. Dit aanbod is in samenwerking met lokale bedrijven speciaal voor u geselecteerd. Na afloop van de bijeenkomst kunt u aangeven in welke maatregelen u eventueel geïnteresseerd bent.

Aanmelden
Ben u van plan de avond te bezoeken? Meld u dan aan door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl, onder de vermelding van uw postcode en huisnummer.  Wilt u alvast wat informatie over energie besparende en duurzaamheidsmaatregelen? Neem dan een kijkje op de website www.duurzaambouwloket.nl/texel of www.texelgeeftenergie.nl