TEXEL - Woensdag 1 februari 2017 is een informatiebijeenkomst voor ondernemers uit de bouw- en installatiebranche over energiebesparing van particuliere woningen. Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op de vraag hoe je komt tot een succesvolle aanpak en hoe je zo goed mogelijk kunt inspelen op de vraag van particulieren.

Ondernemers in de kop van Noord-Holland  die “willen, kunnen en doen” worden tijdens een interactieve bijeenkomst geinformeerd over succesvolle aanpakken. Kernpunt daarbij is dat als ondernemers zelf initiatief nemen richting deze grote markt er ook daadwerkelijk meer werk uit komt. Daarbij hoort een bewuste keuze voor de doelgroep en het actief brengen van een passend en verleidelijk aanbod naar de klant. Maar hoe doet u dat? In de bijeenkomst krijgt u ook concrete handvatten om woningeigenaren te interesseren voor uw energie-aanbod!

De bijeenkomst is op 1 februari  vanaf 16.00 uur, locatie Wilms, Ravelijncenter 39 in Den Helder.  Meer informatie is te lezen in onderstaande uitnodiging.

Deze bijeenkomst is een initiatief van Bouwend Nederland, UNETO-VNI, DuurzaamBouwloket, de gemeenten in de regio Kop van Noord-Holland en de RUD NHN. Het is de laatste bijeenkomst in een serie van drie. De start is geweest in West-Friesland. Daarna volgde de regio Alkmaar en nu vindt de bijeenkomst plaats in de Kop van Noord-Holland.

https://www.texel.nl/mozard/document/docnr/2463988