TEXEL - Op zaterdag 25 september rijden gouden medaillewinnaars Larissa Klaassen en haar piloot Imke Brommer een ererondje tijdens de Wielerronde in Oosterend. Voorafgaand aan deze ereronde worden zij tijdens een besloten bijeenkomst gehuldigd voor hun verdiensten in Tokio. Publiek kan hen langs het parcours toejuichen. Het ererondje vindt plaats rond 15.00 uur, voorafgaand aan de start van de amateurronde. Het publiek wordt verzocht zich te verspreiden langs de route.

Huldiging via livestream te volgenIn verband met de geldende coronamaatregelen vindt de huldiging van Larissa en Imke plaats in besloten kring met genodigden in dorpshuis De Bijenkorf. De huldiging is voor iedereen te volgen via een live stream van Texel Kijken en Luisteren (Texel kijken en luisteren | Facebook)

Vlaggen uit in OosterendDe organisatie is in handen van Stichting VIPSport, Wielerronde Oosterend en de gemeente Texel. Zij vragen de inwoners van Oosterend op zaterdag 25 september de vlag uit te hangen voor de huldiging van onze kampioenen.