DEN BURG - De Stenenplaats in Den Burg is toe aan een opknapbeurt. Daarom gaat Strukton Civiel West, in opdracht van de gemeente Texel, aan de slag met de vernieuwing. Zo wordt onder meer de bestrating volledig vernieuwd. De werkzaamheden starten medio januari en duren tot medio april.


Bereikbaarheid tijdens werkzaamheden

Op 17 januari starten de opbreekwerkzaamheden van de bestrating. Er worden tijdelijk kunststof loopplaten neergelegd, zodat de straat bereikbaar blijft voor voetgangers. Laad- en losverkeer kan alleen tot de rand van de Stenenplaats komen. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot 15 april 2022. Daarna is de Stenenplaats weer volledig begaanbaar. Strukton Civiel West probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Neem contact op voor vragen

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem contact met Strukton Civiel West. Vragen kunt u stellen via het emailadres scw.stenenplaats@strukton.com. Ook is er tijdens de uitvoering van de werkzaamheden een wekelijks telefonisch spreekuur. U kunt op woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur contact opnemen via telefoonnummer 06-11446021.