Bij het financieren van je camper komt heel wat kijken. En natuurlijk ga je niet over één nacht ijs. Als je zelf de financiële ruimte niet hebt voor zo’n grote aankoop, is een persoonlijke lening meestal de meest geschikte financiering. Lees hoe Jan en Coby met een gerust gevoel hun camper financierden bij Kampeer Krediet.


Camper financieren met vakantiegevoel

Jan (63) en Coby (63) namen onlangs contact op met Kampeer Krediet. Ze gaan allebei over ruim 3 jaar met pensioen en dromen er al jaren van om na hun pensioen een camper aan te schaffen om er samen op uit te trekken. Na het plotseling overlijden van een familielid, besloten zij niet langer te wachten maar juist nu al met volle teugen van het leven te genieten. Zo begon hun camper avontuur.

Jan startte een zoektocht naar een mooie tweedehands camper. Ze hadden inmiddels al € 22.000 gespaard. Al gauw ontdekten ze dat zo’n camper minimaal € 35.000 kostte. Wat nu? Todat Coby een advertentie van Kampeer Krediet zag en dat maakte haar nieuwsgierig. Ze vroeg om een vrijblijvende offerte. Nog dezelfde dag werd ze gebeld door één van onze adviseurs. Samen namen zij hun wensen door. De volgende ochtend kwam de adviseur terug met het volgende leenvoorstel.


Leenvoorstel:

Aanschaf camper € 35.000,-

Inleg spaargeld € 22.000,-

Leenbedrag € 13.000,-

Benodigd kredietbedrag € 13.000,-

Persoonlijke lening 3 jaar

Rente 5,9%

Maandlasten € 394

Ontdek de voordelen van een persoonlijke lening bij Kampeer Krediet

www.kampeerkrediet.nl

085- 760 89 88


Aflossen voor pensioen voordeliger

Jan is momenteel nog in loondienst en Coby heeft een WAO uitkering. Ze gaan beiden met pensioen als ze 66 jaar en 3 maanden zijn. De adviseur berekende wat hun inkomsten zijn na pensioendatum en dat viel helaas tegen. Omdat Jan en Coby na hun pensioen een lager inkomen krijgen, adviseerden we om het krediet voor die tijd volledig af te lossen.


Aantrekkelijke persoonlijke lening

Door een persoonlijke lening af te sluiten met een looptijd van 36 maanden met een vaste rente en looptijd, weten Jan en Coby zeker dat zij de lening binnen deze termijn volledig kunnen aflossen. De maandlast van € 394 is maar € 44 hoger dan ze nu elke maand sparen. Een meevaller,volgens Jan en Coby. Want ze hielden rekening met hogere lasten.


Jan en Coby zochten gelijk verder naar een geschikte camper. Twee weken later stuurde Jan een foto van een prachtige camper naar zijn kredietadviseur. De adviseur zorgde dat het resterende bedrag werd overgemaakt aan de verkoopster van de camper. Een week later werd de camper geleverd en inmiddels hebben Jan en Coby al een paar prachtige rondreizen achter de rug.