TEXEL - Staat er een bedrijfsfeest, trouwerij, festival, familiefeest of uitje met de voetbalvereniging op de planning? Heb je geen idee waar de reis naartoe moet gaan en nog belangrijker: hoe de hele groep veilig van A naar B komt? Denk dan eens aan een groepsreis naar Texel met één of meerdere touringcars!

Voordelen: comfortabel, veilig en handig

Of je nu met een kleine groep of groot gezelschap bent: op stap met touringcars is probleemloos, betaalbaar én handig. Omdat je touringcars doorgaans inclusief chauffeur huurt, reis je uber comfortabel. Geen stress over wie er rijdt, wie de BOB is en of de bestuurder iedereen veilig vervoert. Een professionele, ervaren en goed geschoolde chauffeur ontzorgt je de gehele reis. Nog een pluspunt: je houdt met touringcars de groep gemakkelijk bij elkaar. Zo kun je tijdens het uitje lekker ontspannen en genieten van alles om je heen, zoals het hoort. ;)

Minibus en grote dubbeldekkers

Misschien denk je dat je groep te klein is voor het huren van een touringcar. Of juist te groot. Bij touringcarverhuurders heb je echter de keuze uit een breed scala aan verschillende touringcars. Er bestaan bijvoorbeeld dubbeldekkers, normale touringcars, minibus en extra lange touringcars. En natuurlijk heb je simpele touringcars en luxe touringcars. Ga je met z’n twintigen op pad? Dan is een minibus de beste optie. Bij groepen van veertig tot zestig personen is een standaard formaat touringcar perfect. En ga je met een héle grote groep de hort op? Huur dan een dubbeldekker waarin maar liefst 90 mensen passen of kies voor meerdere touringcars.

Zijn touringcars betaalbaar?

Het huren van een of meerdere touringcars is vaak een budgetvriendelijke optie. De huurprijs is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de huurperiode, de af te leggen afstand, het seizoen en het deel van de week (doordeweeks of weekend). Ook de luxe van de touringcar en de grootte spelen mee bij de prijs. Bij verhuurbedrijven kun je vaak vrijblijvend een offerte aanvragen. Over het algemeen kan gezegd worden dat het huren van een touringcar een goedkope manier is van reizen met een groep.

Met touringcars naar Texel: inspiratie

Texel is het grootste en misschien wel meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. Met zijn kilometerslange stranden en fraaie natuur is dit eiland zeker een bezoek waard. Ga je op groepsreis naar Texel? Dan haalt de touringcar jullie op op de aangegeven bestemming en rijdt hij rechtstreeks naar de veerboot voor de oversteek naar Texel. Vervolgens kun je enorm veel leuke dingen doen: breng bijvoorbeeld een bezoek aan badplaats De Koog. Hier heb je niet alleen een prachtig zandstrand direct binnen handbereik, ook leuke paviljoens, winkeltjes, gezellige restaurants en barretjes vind je in het dorp. Een wadlooptocht mag uiteraard ook niet ontbreken tijdens jullie groepsuitje. Een gids vertelt tijdens de tocht over alle schelpdieren en zeevogels die je onderweg tegenkomt. Belangrijk: vergeet je laarzen niet, je zakt namelijk regelmatig weg in de modder! Andere leuke groepsactiviteiten zijn natuurmuseum en zeehondenopvang Ecomare, de vuurtoren beklimmen en Dierenpark Texel Zoo.

Genoten van een heerlijke dag Texel? Dan pikken de touringcars jullie weer op. Terwijl jullie alle leuke momenten nabespreken, brengt de chauffeur de groep weer veilig thuis. Ideaal!