DE COCKSDORP - Een vader en zoon uit Amsterdam hebben afgelopen zaterdag in De Cocksdorp na een woordenwisseling een familie met een honkbalknuppel bedreigd. De politie heeft het agressieve duo vanmorgen aangehouden.

De familie van zes was samen een hapje eten in De Cocksdorp toen de Amsterdamse vader en zoon binnen kwamen. Beide partijen hadden een hond mee. De viervoeters kregen eerst ruzie met elkaar, daardoor ontstond een discussie tussen de baasjes die steeds grimmiger werd.

Honkbalknuppel
Vader en zoon werden door de eigenaar verzocht om weg te gaan. Het tweetal verliet de eetgelegenheid, liep naar hun auto en pakte een honkbalknuppel. Hiermee wachten ze voor de deur van de eetgelegenheid.Pas toen de familie zag dat de man de honkbalknuppel weer weggelegd had, durfden zij naar buiten te komen. Hierbij werden zij wederom bedreigd door één van de mannen. De politie werd gebeld, maar vader en zoon waren al vertrokken.

Aangehouden
Op basis van de aangiftes en getuigenverklaringen zijn de verdachten vandaag aangehouden worden. Ze zijn verhoord op het politiebureau in Den Burg en de honkbalknuppel is in beslag genomen.