TEXEL - De politie is volop bezig met het onderzoek naar de vermissing van de 46-jarige Ramona Barna uit Duitsland. Afgelopen zaterdag 8 april werd de vrouw rond 14.00 uur voor het laatst gezien op Texel. De politie is op zoek naar camerabeelden waar de vermiste vrouw op te zien is.


In het kader van het onderzoek gaat de politie beelden van (beveilings)camera’s uitkijken van Texel. Specifiek gaat het dan om camerabeelden vanaf zaterdagmiddag 8 april rond 14.00 uur tot en met heden. We vragen iedereen met (beveiligings)camera’s om de beelden eerst te bekijken en deze met de politie te delen als zij denken de vermiste vrouw hierop te zien.

Signalement
Ramona is te herkennen aan het volgende signalement: vrouw, Duits sprekend, 46 jaar, 155 cm lang, kort blond haar, bruine ogen. Verder droeg zij een blauwe jas en broek, groene sjaal, zwarte kleine rugzak en zwarte Nike schoenen. Lees hier het vermissingsbericht.

Hebt u beelden waarop de vermiste vrouw te zien is? Dan vragen we u deze te uploaden via onderstaand tipformulier. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2023071775. Of bel de Opsporingstiplijn van de politie via 0800-6070.

Update 14.00 uur: "De vermiste 46-jarige Ramona is in goede gezondheid gevonden. We danken iedereen die naar haar heeft uitgekeken", aldus de politie op Twitter