Oudeschild - De politie is op zoek naar getuigen van drie inbraken afgelopen weekend in Oudeschild.

In de nacht van zaterdag op zondag is door onbekende(n) ingebroken bij een winkel aan de Haven. De inbreker(s) hebben een deur geforceerd en meerdere goederen en overige zaken buitgemaakt. De politie heeft buurtonderzoek gehouden en enkele sporen veiliggesteld en is nog op zoek naar mensen die mogelijk iets verdachts gezien hebben tussen zaterdagmiddag en zondagochtend. 

In de Trompstraat werd zondagochtend een woninginbraak gemeld bij de politie. Aan de achterkant van de woning was een slot vernield. Of de inbrekers buit hebben gemaakt, is nog onbekend. Wel is direct een buurtonderzoek gehouden door de politie, om te kijken of er mensen zijn die mogelijk iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Trompstraat afgelopen weekend, dat te maken kan hebben met deze inbraak.

Tussen zaterdagmiddag en zondagochtend bleek ook ingebroken te zijn in een woning aan de Heemskerckstraat. Hier werden meerdere kostbaarheden door inbrekers meegenomen. De afdeling Forensiche Opsporing is ter plaatse gekomen voor sporenonderzoek en onderzocht wordt wat er precies uit de woning is gestolen.

Heeft u iets gezien dat met de inbraak te maken kan hebben?
Laat het dan s.v.p. weten aan de politie via tel.nr. 0900-8844.
Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr.: 0800-7000.